Νέα - Προσκλήσεις - ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Σεμινάριο για Καθηγητές
Επανάληψη του Εκπαιδευτικού-Βιωματικού σεμιναρίου για καθηγητές Γυμνασίου στο υλικό «Συζητάμε για τις Εξαρτήσεις – Αλκοόλ, Καπνός», στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας προγραμματίζει το Δίκτυο Άλφα,μετά την επιτυχή υλοποίηση του πρώτου στις 9 Φεβρουαρίου και λόγω της πληθώρας αιτημάτων από τα σχολεία. Το σεμινάριο απευθύνεται σε καθηγητές Γυμνασίων που εργάζονται στους Δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Παύλου Μελά, Ωραιοκάστρου, Κορδελιού-Ευόσμου, Δέλτα και Χαλκηδόνας και θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, 9.00 π.μ. – 2.30 μ.μ., στο χώρο του Δικτύου Άλφα, με την έγκριση της Περιφέρειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Στόχος σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών στο θέμα της πρόληψης της χρήσης νόμιμων εξαρτησιογόνων ουσιών (αλκοόλ, καπνός) στην εφηβεία και η εκπαίδευσή τους στο εγκεκριμένο από το ΙΕΠ εκπαιδευτικό υλικό του Δικτύου Άλφα, προκειμένου να το εφαρμόσουν στους μαθητές και να το αξιοποιήσουν κατάλληλα στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας στον άξονα «Πρόληψη εθισμού και εξαρτήσεων.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 25 εκπαιδευτικοί καθώς η εκπαίδευση θα γίνει με τη βιωματική μέθοδο. Καθώς ήδη υπάρχουν αιτήσεις σε αναμονή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Το σεμινάριο θα συντονίσουν: Σπυροπούλου Ελευθερία, κοινωνική και κλινική ψυχολόγος, επιστημονικά υπεύθυνη Δικτύου Άλφα και Λαγουμάκη Αθηνά, κοινωνική και κλινική ψυχολόγος.
Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στο φαξ του Δικτύου Άλφα 2310 729090 ή στο email info@diktioalpha.gr. Το σχετικό ενημρωτικό έγγραφο καθώς και οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ήδη αποσταλλεί στα Γυμνάσια.
 
 
επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
Νέα - Προσκλήσεις
28/3/2018
ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ
Με το σκεπτικό ότι η οικογένεια παίζει πρωταρχικό ...
Άλλες Ανακοινώσεις
 
Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας
Αρχική σελίδα   |   Δίκτυο Άλφα   |   Προγράμματα   |   Νέα - Εκδηλώσεις   |   Εξαρτήσεις   |   Photo Gallery   |   Press Kit   |   Links   |   Επικοινωνία
Κέννεντυ 32, Αμπελόκηποι, Τ.Κ. 561 21, Τηλ. 2310 729 090, Fax 2310 729 091, info@diktioalpha.gr
Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Istopolis