Δράσεις για Ομάδες και Συλλόγους Νέων
Ο αθλητισμός και η τέχνη είναι δύο πεδία δραστηριότητας που έχουν να προσφέρουν πολλά στον άνθρωπο: έναν χώρο ελευθερίας όπου μαθαίνεις να διεκδικείς & να παίρνεις πρωτοβουλίες, ένα χώρο δημιουργίας όπου διαμορφώνεις μια ισορροπημένη, θετική εικόνα για τον εαυτό, ένα χώρο συνεργασίας όπου μαθαίνεις να μοιράζεσαι και να προσφέρεις.

Οι σύλλογοι των νέων που καταπιάνονται με αθλητικές, πολιτιστικές, περιβαλλοντικές δραστηριότητες μπορούν να συμβάλλουν στην μετάδοση αξιών όπως η ομαδικότητα, η προσφορά, η επιμονή στην προσπάθεια, η ευγενής άμιλλα, η αποδοχή της ήττας. Επίσης, τις περισσότερες φορές, δίνουν την ευκαιρία στους νέους να δοκιμάσουν κοινωνικές και συνεργατικές δεξιότητες, να βιώσουν πνευματικές και σωματικές επιτυχίες και να ενισχύσουν την αυτογνωσία τους.
Τόσο οι αξίες όσο και οι δεξιότητες αυτές αποτελούν παράγοντες που ενδυναμώνουν έναν νέο άνθρωπο και τον απομακρύνουν από εξαρτήσεις που βλάπτουν.

Το Δίκτυο Άλφα συνεργάζεται με αθλητικούς & πολιτιστικούς συλλόγους και φιλοξενεί ομάδες νέων που επιθυμούν να ενδυναμώσουν την ομαδικότητα τους, να οργανώσουν τις δικές τους κοινωνικές δράσεις ή ακόμη και να συζητήσουν, να ενημερωθούν, να εκπαιδευτούν σε θέματα εξάρτησης & πρόληψης.

Δήλωσε ενδιαφέρον
 
 
Φωτογραφικό Υλικό
Αεροπρόσκοποι Αμπελοκήπων 2011
Ποδοσφαιρική Ομάδα νέων Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου 2008
επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
Νέα - Προσκλήσεις
14/10/2021
Διαδικτυακό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Γυμνασίου στο υλικό πρόληψης της χρήσης ψυχοτρόπων ουσιών «Ξ Ε Ρ Ω Τ Ι Ζ Η Τ Α Ω»
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής ...
10/2/2021
Διαδικτυακό Σεμινάριο Για δασκάλους της ΣΤ’ & της Ε΄ Δημοτικού στο υλικό «Γυμνάσιο Ερχόμαστε: Η μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο»
Διαδικτυακό ...
3/2/2021
Διαδικτυακό Σεμινάριο για Καθηγητές και Ψυχολόγους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης “BOYS & GIRLS PLUS”
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής ...
30/9/2020
Διαδικτυακό εργαστήριο με θέμα: «Η επικοινωνία με το παιδί ως εργαλείο στη διαχείριση της ΔΕΠ-Υ»
Το Κέντρο Πρόληψης «Δίκτυο Άλφα» υλοποιεί διαδικτυακό ...
25/9/2020
Διαδικτυακή Συνάντηση Κινητοποίησης για τη Διακοπή Του Καπνίσματος
«ΔΙΝΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ» Το Κέντρο Πρόληψης ...
23/3/2020
Στις μέρες του Κορωνοϊού
Αγαπητοί συμπολίτες της Δυτικής Θεσσαλονίκης σας ...
Άλλες Ανακοινώσεις
 
Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας
Αρχική σελίδα   |   Δίκτυο Άλφα   |   Προγράμματα   |   Νέα - Εκδηλώσεις   |   Εξαρτήσεις   |   Photo Gallery   |   Press Kit   |   Links   |   Επικοινωνία
Κέννεντυ 32, Αμπελόκηποι, Τ.Κ. 561 21, Τηλ. 2310 729 090, Fax 2310 729 091, [email protected]
Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Istopolis